Rome: Travel Diary & Vlog


De eerste week van de zomer ging ik op citytrip naar het mooie Rome.
Ik zag Rome al eerder in een ander seizoen, namelijk de herfst. Het was er toen nog 21 graden, dus ik wist dat het nu zeker veel warmer zou zijn en gelijk had ik. Eerste week van juli en het was 39 graden in Rome, negenendertig. Net wanneer wij er waren, was er een hittegolf, en wat voor één. Vermoeid zochten we naar elk plekje schaduw dat in de buurt was, kochten we flesje water na flesje water en “Uber-den” we terug naar het hotel. Ondanks de ongelooflijke hitte beleefden we prachtige momenten en waren het een geweldige paar dagen. We volgden een privé gids in het Colosseum, waar we vanop het bovenste verdiep een schitterend uitzicht hadden. Ons hotel was voorzien van een dakterras, waar je heerlijke cocktails kon drinken terwijl je over de daken van de stad keek bij zonsondergang. Ze zeggen altijd dat je meer dan een mensenleven nodig hebt om Rome te verkennen, en dat is niet gelogen. Ik ben er nu twee keer geweest en zou er gerust nog een paar keer opnieuw kunnen verblijven. Natuurlijk greep ik in Rome ook de kans om mijn vlogcamera nog eens boven te halen en de beste beelden samen te zetten in een leuk filmpje, altijd leuk als herinnering! Enjoy!

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply