La Bella Roma


Na lange tijd eindelijk weer een outfit post! Mijn blog is eigenlijk ontstaan als “fashion blog”, dus hierbij probeer ik ook wat terug te gaan naar de “roots” van deze website.
Vorige week was ik in Rome en daar was het ongelooflijk warm, ik had dan ook gelukkig vele zomerse outfits mee, waarvan deze eentje is. In deze foto’s draag ik een playsuit/romper van NA-DK, een cross-body tasje van Guess en een ketting van Stargaze Jewelry. De playsuit is heel erg dun, waardoor het makkelijk te dragen is bij warm weer (zelfs bij 37 graden). Je zou denken: “Dat heeft mouwen, da’s toch véél te warm?”, maar nee, de losse mouwen zorgen juist voor een beetje friste. Als er wat wind waait geeft dat stuk mouw juist een fris gevoel en ze plakken niet tegen je armen. Normaal heeft dit kledingstuk een hele lage decolleté die in een V tot bijna aan je navel komt. Dit vond ik voor een citytrip net iets té, daarom maakte ik het iets hoger vast met een veiligheidsspeldje en dit viel niet eens hard op. De achtergrond helpt natuurlijk veel aan de hele foto, want zeg nu zelf, da’s toch prachtig! Middenin het oude Rome, het Forum Romanum toch een plaats vinden waar niet alle toeristen op elkaar gepropt zitten en naar eenzelfde plek schaduw spurten, dat is zeldzaam. Juist daarom wou ik hier wat outfit foto’s maken, omdat het rustiger was dan andere plaatsen en toch nog steeds adembenemend mooi.
Enjoy!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply