Paris: Travel Diary & VlogVorig jaar bracht ik twee weken door in Parijs tijdens mijn taalreis met EF. Nu, exact een jaar later, ging ik terug voor een korte citytrip.Drie dagen Parijs met ons mama, de perfecte onderbreking van twee weken Paasvakantie. Snel even weg van de routine en dagelijkse ergernissen kan echt goed doen. Zelfs de dagen na terug te komen, genoot ik nog na van de korte en mooie reis. Je een moment geen zorgen maken en de kleine dingen die we in ons dagelijks leven niet snel opmerken, even wat meer appreciëren is soms echt even nodig. Zo besef je dat het leven vaak aan ons voorbij vliegt en we elk moment ten volle moeten benutten.

Van bezoeken aan het Louvre, de Arc de Triomphe, de Eiffel Toren, het Picasso Museum, tot eindeloos rondwandelen in pitoresque straatjes en het nemen van de overvolle metro. Elk moment was puur genieten, ook al was het soms nog wat koud, we hadden echt geluk met het weer. Alles kon en niets moest. Ik had mijn beide camera’s meegebracht, dus ik heb heel wat foto’s kunnen maken en zelfs wat beelden samengezet in een leuke vlog.

Enjoy! X

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Sarah
    20/04/2017 at 8:17 pm

    Ooh, zalig. Erg mooie foto’s heb je gemaakt. Ga meteen je vlog bekijken :)

  • Leave a Reply